Menu Filter

landbouwgrondtekoop.be

De snelle gratis link tussen vraag en aanbod

Akkerland, weidegrond, bosgrond of bouwland in eigendom? Verkopen is ook voor jou een interessante optie.

Jouw landbouwgrond verkopen? Voeg jouw grond toe →

Redenen genoeg om landbouwgrond te verkopen, maar de beslissing nemen is niet altijd gemakkelijk.  Je zit waarschijnlijk nog met een aantal praktische vragen.

1 Ben je niet zeker van de juiste prijs?

Dan komt onze taxateur graag bij je langs voor een grondige analyse.  Hij bezorgt je bovendien een handig taxatierapport die je kan gebruiken bij de verkoop van het onroerend goed.  Voor prijsinfo en/of een afspraak kan je steeds bij ons terecht via het contactformulier of telefonisch via 051/810.810.

2 Zit je met juridische vragen rondom de pachtsituatie of verkoop van uw grond?

Dan kan je alvast heel wat informatie krijgen via onze juridische dienst.  Je kan er terecht met je concrete vragen, maar ook voor het bekomen van standaard brieven en pachtcontracten.

Voor ons tarief en/of een afspraak kan je steeds bij ons terecht via het contactformulier of telefonisch via 051/810.810.

3 Wil je de verkoop van uw grond nog wat extra boosten?

Dan kunnen we voor jou een (brief)mailing verzorgen bij de potentiële kopers/landbouwers in de buurt.  Neem contact op via contact@landbouwgrondtekoop.be of tel 051/810.810 en ontdek wat we allemaal voor je kunnen doen!

4 Nog geen professionele foto’s van uw grond? 

Drone foto’s geven een spectaculaire blik op uw gronden.  Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele fotoreeks of zelfs een filmpje van uw gronden!

Voor prijsinfo en/of een afspraak kan je steeds bij ons terecht via het contactformulier of telefonisch via 051/810.810.


Nog niet overtuigd?

In onze nieuwsrubriek vind je heel wat achtergrondinformatie over het verkopen van landbouwgronden. Zo maak je zeker een doordachte keuze.

Wil je graag een persoonlijk gesprek? Dat kan. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op. 

Jouw landbouwgrond verkopen? Voeg jouw grond toe →