Menu Filter

Landbouwgrond

Veilig investeren met gegarandeerd rendement

Landbouwgrond kopen als veilige investering met een gegarandeerd rendement. Het overwegen waard!

Bij investeren in onroerend goed denken mensen in de eerste plaats aan gebouwen en bouwgronden. Toch is investeren in landbouw- en bosgrond minstens even interessant. Landbouwgrond is schaars en gewild. Een investering zonder risico en met gegarandeerd rendement dus. En bovendien zijn steeds meer landbouwers vragende partij naar investeerders in landbouwgrond.

Investeren in landbouwgrond? Bekijk het aanbod →

Bovendien zijn landbouwgronden meestal verpacht. Dat betekent dat je ze zelf niet hoeft te onderhouden en er pachtgeld voor krijgt. Sommige potentiële investeerders schrikken daarvoor terug omdat ze niet weten hoe zo’n pachtregeling in elkaar zit. Dat is niet nodig.

Verpachten van gronden biedt mogelijkheden. En er zijn ook alternatieven: seizoenspacht, landbouwgronden verhuren, erfpachten. Op de nieuwspagina vind je nog veel meer over investeren in weiland, akkerland en zelfs bossen.

Wil je eerst graag meer informatie over investeren in agrarisch onroerend goed? Vul het formulier in en wij contacteren je voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je in het aanbod geen interessante gronden gevonden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij brengen je als eerste op de hoogte van nieuw aanbod.