Menu Filter

Te Koop strategische perceel/kavel grond in Amsterdam Ruim perceel op Amsterdams grondgebied

zunderdorpergouw

  • Oppervlakte:
    73000 m2
  • Prijs overeen te komen
  • Prijs:
    € 0

Te koop unieke grondpositie in Amsterdam Noord op een zichtlocatie langs de ring

A-10 Noord, gelegen direct tegen golfbaan Waterland, erfpachtvrij.

Afmeting: 7.50.00 hectare.

Omschrijving : Terrein (Grasland)

De regio Amsterdam is een zeer aantrekkelijke regio om in te wonen en te werken. Vanwege het groeiend woningtekort is de bouw van 300.000 tot 500.000 nieuwe woningen voor 2040 binnen deze regio noodzakelijk. Er moet derhalve voor de toekomst naar nieuwe uitbreidingsmogelijkheden worden gezocht rondom Amsterdam om tegemoet te komen aan de steeds toenemende vraag naar woningen.

Al eerder is gebleken dat de stadsmetropool Amsterdam vanwege de behoefte tot uitbreiding een aantal grote barrières met betrekking tot grond en water uiteindelijk heeft overwonnen.

Om in en rondom Amsterdam voldoende woningen te kunnen ontwikkelen, is de druk om geschikt ruimte hiervoor te vinden de laatste jaren toegenomen. Deze ruimte zal dan ook op redelijke afstand moeten liggen van het centrum van Amsterdam en niet zoals gepland in de provincie Flevoland of in Purmerend.

Het gebied aan de noordzijde van de ring A-10 heeft deze kenmerken en ligt tevens op korte afstand van station Noord van de Noord-Zuidlijn verbinding. Om die reden liggen er rondom de aangeboden grondpositie ook gronden die in eigendom zijn van de gemeente Amsterdam, ontwikkel- en vastgoedmaatschappijen en pensioenfondsen.

Grond, een hoogwaardig en duurzaam bezit

Een ieder weet dat grond een duurzaam en hoogwaardig bezit is aangezien grond, vooral in Nederland, als schaarste goed wordt beschouwd. De voordelen voor u om geografisch gespreide – en strategisch gelegen agrarische grondposities te verwerven nemen toe. De mogelijkheden om de kenmerken en de potentie van grondposities te beoordelen zijn aanwezig. De ligging, huidige bestemming en toekomstperspectief van grondposities zijn daarbij elementen waardoor u in staat bent uw vermogen te investeren met enige voorkennis

Het perceel is eventueel aankoopbaar in delen of in zijn geheel.

Heeft u interesse? Wij hebben meerdere mogelijkheden voor u. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.

 

Cecil